Mooie september en header

Het is al weer oktober. Tijd vliegt, een mensenleven is voor je het weet voorbij, Maar goed, we zullen ermee moeten leven dat tijd door onze vingers glipt…September was voor blogger dezes een mooie maand. Een paar leuke items dienden zich aan en het was natuurlijk verkiezingstijd. Een campagne waarin de rode kroonprins der SP, Emile Marijnissen, opkwam en even snel weer afging. Jammer voor hem en zijn partij, maar het leverde een aardig gelezen blog op. De meeste aandacht ging evenwel uit naar de oprispingen en het filmpje van de Antwerpse CD&V politicus Marc van Peel, die eerder in september ook nog eens zijn olijke opwachting had kunnen maken op de Oesterpartij te Middelburg. Goed gelezen waren verder de blogs over de 15 jarige planning van niets in Terneuzen, de mogelijke teloorgang van het project Perkpolder, het begin van het eind voor Omroep Hulst en de bijdragen over het gebrek aan economische vindingrijk in Zeeland.
Uiteindelijk telde de tikker meer dan 5000 lezers, wat september tot een mooie maand maakte. Belangrijker was evenwel dat het vaste lezerspubliek aanmerkelijk groeide en nu zo’n rond de 1400 ligt, waarvan een derde uit Oost-Zeeuws-Vlaanderen.
De header deze maand bevat de drie slakken in de Zilte Hof in Slijkplaat, de polyester kunstwerken die symbool staan voor de slow food keuken van de Kromme Watergang van Edwin en Blanche Vinke. The Cracking Art Groep tekende voor de uitvoering van de 100 kilo zware gele jongen, die voorlopig nog even in de proeftuin zullen staan.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.