Wethouder financiën met gat in de hand

De kranten staan vandaag vol met verhalen over (aankomend premier) Emile Roemer die in Boxmeer slecht op de centjes schijnt te hebben gepast. Schijnt, want de gemeente Boxmeer stond van 2004 tot 2007 onder preventief toezicht van de provincie Noord-Brabant. In 2007 bleken de financiële problemen overigens – mede door wethouder Roemer – te zijn opgelost. Het heeft iets van modder gooien, maar alla, dat gebeurt in een verkiezingscampagne.

En wethouder met een gat in hun hand, die bestaan er zeker.
Trof er hedenvandage nog een aan in Hulst.
Ja, lachte die, “een wethouder van financiën met een gat in zijn hand is natuurlijk geen fenomeen, ook niet goed voor het imago, maar ik hoop wel dat dat gat snel dichtgroeit”, grapte CDA’ er Adri Totté.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.