Eind juli en header

Juli zit er op en ik ben er niet rouwig om. Beetje een rommelmaand. Beetje teleurstellend als zomermaand, beetje van alles, maar niks bijzonder. Ik zat een tijdje in Hulst, tijdje in de noord, tijdje in Londen. Moest ditjes en datjes doen, maar niets echt je dat. Schreef wat blogjes, maar zonder scherpe randjes, omdat er weinig gebeurde, passeerde of onder mijn aandacht kwam. Enfin, een en ander vertaalt zich dan onmiddellijk in een teleurstellend lezersbezoek, duizend minder dan in andere maanden, de slechtste maand sinds vorig jaar december. Toch waren er wel een paar bijdragen die redelijk scoorden in lezersaantallen, de pogingen om kanoroutes in Zeeuws-Vlaanderen te krijgen was er een van, het niet doorgaan van weer een biodieselfabriek in Terneuzen een tweede, ook de benoeming van burgemeester Harald wie, leverde aardig wat respons op.
Maar goed we beginnen aan augustus, zijn alweer bezig.
Laat het een mooie maand zijn, voor U en mij.
Een beetje zomer kunnen we nog wel hebben.
Niet voortdurend die beelden als in mijn header, onweder boven de landerijen.
Ik heb dit keer maar gekozen voor wat ik noemen wil – een CeesMaasje – een beeld van het Zeeuwse, zoals het is en ook zal blijven. Mooie luchten en lange, beboomde dijken.
Een fijne maand.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu., GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Eind juli en header

  1. Cees Maas schreef:

    Dank u voor dit CeesMaasje 😉

Reacties zijn gesloten.