Terugblik juni en header

Continuïteit, daar gaat het om. Blogger die er niet in slagen om op gezette tijden nieuw aanbod online te zetten zullen hun lezersbestand ras zien afnemen. Als ondergetekende op vakantie gaat en dagen achtereen niets van zich laat horen, dan blijven de lezers weg. Het was te zien, het was te merken tussen 2 en 10 juni. De statistieken spraken boekdelen, nog niet de helft van het aantal reguliere lezers. Daarna kwamen ze, na wat nieuwe bijdragen, weer terug. Gelukkig maar. Neemt niet weg dat de teller bleef steken tussen vier-en vijfduizend. Toch dik driehonderd onder het maandelijks gemiddelde.
Wat werd goed gelezen. Een aantal bijdragen. De teloorgang van Neckermann stak er bovenuit. Gevolgd door de ondergang van Ad Koppejan en de opkomst van Patricia de Milliano, de wakker wordende Spekman der PvdA, de bezuinigingen van de provincie – die wie werden ingetrokken en zoals de laatste maanden gebruikelijk; de avonturen van de Roompot.
Wat me tegenviel was de belangstelling voor de verjaardag van het Stijfselkot te Sas van Gent.
Wat gaat juli brengen? Hopelijk goed weer, voor U en mij. Met verder een beetje voorspoed en geluk. Past allen op in de zomerdrukte, geniet van uw vrije dagen en log – als het even kan – eventjes in. Mooie zomermaand en tot later.
De header laat een beeld zien van de Jokulsarlon gletsjerlagune aan de zeezijde, Zuid-IJsland.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.