Mei en een terugblik

De koningin is weer een jaartje ouder, dus april zit er weer op. Toe aan mei of liever aan een beetje voorjaar. Een warm zonnetje, wat opwarmdagen, al zijn het er maar een paar. April is dus weer voltooid en verleden. Voor Gremberghe’s blog was het geen slechte maand. Een kleine vijfduizend lezers meldden zich, iets minder dan in maart, iets meer dan in februari. Sinds de herziening van dit blog in augustus 2010 zijn er meer dan 100.000 lezers op ingelogd, uit Nederland, België, de VS, Canada, Australië, Brazilië en zelfs Oeganda om maar ’s wat te noemen. Het oude blog, dat nog steeds onder WordPress verder draait blijft nog steeds lezers trekken, soms nog boven verwachting veel, in totaal zijn daar bijna 24.000 lezers langs geweest. Met zo’n 1500 regelmatig terugkerende bezoekers mag ik content wezen, alhoewel ik blijf inzetten op een gestage groei.
De voorbije maand trokken de lotgevallen van Helge Prinsen het meeste lezerspubliek, meer dan 600 ineens, de andere bijdragen die goed werden gelezen waren de projecten in West-Zeeuws-Vlaanderen, de mogelijke teloorgang van Dethon en andere werkvoorzieningen, de belangstelling voor vuilverwerkers voor de Kanaalzone en natuurlijk de vrijwel eindeloze klucht rond de Hedwigepolder, waarover – dat staat vast – het laatste woord nog niet gezegd of geschreven is. Wordt dus allemaal vervolgd. De header biedt zich op een van de mooiste plekken op aarde – Monument Valley Navajo Tribal Park, op de grens Utah en Arizone, ooit een favoriete lokatie van Hollywood-regisseurs om westerns op te nemen, tegenwoordig een park in Indiaanse handen. Voor 5 dollar mag je erin, voor nog minder kun je tijdenlang staren naar een prachtig landschap, wie daarna de Valley of the Gods inrijdt – kilometers verderop krijgt nog meer schoons aangeboden, zonder bezoekerscentra, souvenirs en touroperators.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Mei en een terugblik

  1. Rajkumar schreef:

    In de supermarkt of all plaecs word ik aangesproken door een oudere dame (waar ik respect voor moet hebben) Krijn nietsvermoedend en vrolijk in de buggy, 2,5 jaar jong en zeer ondernemend .Dame: Is hij .. Ik: Ja, hij is mijn zoon . Dame: Heeft hij . Ik: Ja, hij heeft blauwe ogen . Dame: Maar ik bedoel Ik: O, u bedoeld zijn snotneus . Dame: Zijn gezondheid . Ik: Hij is inderdaad wat verkouden . Dame: Maar weet u wel . Ik (ondertussen best geirriteert) Wat moet ik weten?Dame: Dat hij niet goed is . Ik stomverbaasd achterblijvend, de dame maakte zich uit de voeten En dan moet je respect voor ouderen (Ik schat haar op een jaar of 60, dus eigenlijk nog niet eens zo heel oud) blijven houden, dit maakt het soms verdomde lastig Sta ik bij de kassa bijna achter haar, kijkt de dame nog een keer naar Krijn, Krijn geeft haar een kushand en een vrolijke daag!! Ik had graag haar gezicht willen zien, zo trots op mijn kleine man! Mama waar maak je je druk om . Ik was weer helemaal terug!Gr. Kim

Reacties zijn gesloten.