Mulder, grappig of niet

Nog even terugkomen op Jan Frans Mulder zijn Chinezentweet van begin maart. Niet inhoudelijk, want daar is al genoeg over gezegd, geschreven, geroepen en getwitterd. Een excuus kwam er niet, niet echt, alleen het inmiddels bijkans verwerpelijke “beetje dom geweest”, maar alla. HP/De Tijd peilde naar aanleiding van Mulders Twitterexercitie of lezers van het blad Mulders mededelingen aan de wereld grappig of verre van grappig vonden. Welnu 22 procenten van de respondenten konden er wel om lachen, vonden ze tweets wel grappig, 12 procent vond het allemaal mwoh en 66 procent -dustweederde- van de respondenten vond de tweets helemaal niet grappig of erger. Het is maar een weet.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.