“Dat was het dan ook voor mij”..

Omroep Zeeland – presentatrice Helge Prinsen heeft maandagavond – naar het zich laat aanzien -voor de laatste keer de uitzending van het tv-nieuws bij de omroep gepresenteerd. De presentatrice was de afgelopen dagen weer te zien en te horen nadat Prinsen haar schorsing met succes bij de rechter had aangevochten. De omroep riskeerde een dwangsom te moeten betalen van 1000 euro per dag als Helge Prinsen haar werk niet mocht uitvoeren. De ontslagaanvraag diende vorige week in Middelburg en de rechter zal nog ettelijke dagen nodig hebben om vonnis te wijzen. Aangezien tijdens de zitting bleek dat de verhoudingen ernstig verstoord zijn, lijkt een come-back van de presentatrice niet erg aannemelijk. Helge Prinsen eindigde Tweede Paasdag de nieuwsuitzending met de woorden: “En dat was het dan ook voor mij , dames en heren, een hele goede avond gewenst, en dankuwel”.

Lees ook “de Oorvijg van Helge Prinsen” elders op dit blog.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.