Nix voor niets

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad (OVHV) wil een substantiële inbreng in de toekomstige ontwikkeling van de binnen- en buitenstad van Hulst op het gebied van detailhandel en toerisme.Het bestuur wil niet alleen meepraten met de gemeente, maar graag ook meebeslissen. Dit meldde de PZC deze week terwijl de stede Hulst in uitgelaten sferen verkeerde. Een berichtje om een beetje om te schamperen, want laten ons wel wezen het vorige bestuur van de Hulster ondernemersvereniging bewoog de voorbije jaren hemel en aarde zowat om serieus gesprekspartner van de gemeente te kunnen worden en werd dat ook.
Het oude bestuur zette zich in voor het Keurmerk Veilig Ondernemen, voor de economische planvorming in Hulst, voor een notitie Toerisme (waar men niet veel van heel liet) voor een fasegewijze ontwikkeling van het project De Bierkaai, voor het oplossen van verkeersprobleem, vestigde de aandacht op de leegstandproblematiek, bemoeide zich met de overlast door de bouwprojecten en wat al niet meer. Dat oude bestuur stak vele uren in het herstellen van de betrekkingen tussen gemeente en ondernemers en het herstellen van de onderlinge verhoudingen, allemaal voor niets, nada, voor nop. En het nieuwe bestuur wil dat eigenlijk allemaal netjes voortzetten, da’s netjes, maar het eerste wat de nieuwe voorzitter en zijn kompanen hebben geregeld is een onkostenvergoeding. Dat is ondernemersschap….

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nix voor niets

  1. De Hulstenaar schreef:

    Op basis van no cure, no pay is het prima om een vergoeding te ontvangen maar ik denk niet dat op basis van dit principe afspraken gemaakt zijn. Dat zou te vooruitstrevend zijn. Weet iemand hoeveel de voorzitter en zijn kompanen ontvangen?

Reacties zijn gesloten.