Memo aan mijn lezers- jan 2012

Januari is een echt blogmaand. Het zal wellicht met het winterse weer te maken hebben. Mensen zitten achter de computer om al surfend wat weg te lezen. Kruipen met het i-padje op de bank om nog ’s even na te gaan wat er speelt en niet speelt. Vorig jaar was januari mijn best gelezen maand met meer dan 6000 lezers. Dit jaar stopte de teller net voor de 7000. Voor dit blog is dat veel, pakweg tweeduizend lezers meer dan op een gemiddelde maand. Opvallend was deze januarimaand dat vooral de Hulster middenstandsperikelen veel aandacht trokken. Mede door de aandacht van de Zeeuwse media voor de ROC-perikelen – eindelijk durf ik wel te zeggen – werden ook mijn bijdragen over het MBO en het gevecht om het hoofdkwartier goed gelezen. Zo ook de bieb-actie in Breskens, de lotgevallen van Napoleon van Vlagtwedde (Bleker) en het item over het Zeeuwse jaar van het water in de abdij.
Mijn productie viel ietwat tegen. Mijn excuses daarvoor, maar ja, er moet af en toe ook nog wat verdiend worden.
Enfin februari is reeds begonnen, we gaan verder.
De header deze maand biedt een breedbeeld van London, de woonplaats van mijn oudste dochter, waar ik graag mag vertoeven.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

4 reacties op Memo aan mijn lezers- jan 2012

  1. Nicky schreef:

    Mooi die subtiele hint vader- je bent altijd welkom in Londen. Het is hier nog een stuk warmer dan in continentaal Europa op het moment.

Reacties zijn gesloten.