Terugblik 2011 en wat komt

2011 heeft plaatsgemaakt voor 2012. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Langs deze weg wens ik mijn lezers, volgers, vrienden, kennissen, collega’s, klanten en cursisten al het beste toe voor de toekomst. En vooral een goede gezondheid, want dat is toch het grootste goed van ons sterfelijken.

De teller voor Gremberghe’s Blog (oude en nieuwe versie samen) is inmiddels de 107.000 lezers overschreden. Het voorbije jaar trokken ruim 78.000 lezers mijn kolommen langs. Dergelijke aantallen doen me deugd.December was met ruim 3600 lezers een zeer matige maand, maar dat lag ook aan mijn productie, die achterbleef. Waarmee het bloggerslot weer eens bevestigd wordt, wie schrijft blijft en wie dat niet doet verliest zijn publiek, zijn podium.
Twee blogbijdragen werden erg veel gelezen. De lotgevallen van de bakker van Domburg (Lein Labruyere) en de Val van Jikkie van der Giessen, beiden goed voor duizenden hits. De ijzeren greep van de Roompot was een goede derde, gevolgd door de plannen voor Cadzand, de Excuses aan Harry van Waveren en de bijdrage van Hiske Versprille over Zeeuws-Vlaanderen, de slepende achterpoot van Zeeland.
Ook de verwikkelingen rond de Roosevelt Academy en het ROC Westerschelde en de fusie bleken goed in trek. Zoals ook de Delta-en Zalcobijdragen in december.
Aan de eerder aangekondigde upgrade van de site zijn we helaas nog niet toegekomen, die houdt u nog tegoed.
Net als nieuwe bijdragen.
En o ja, de header biedt een beeld van het noorderstrand van Terschelling op een winterse dag…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.