Oktober gerecapituleerd…

Oktober is voor Gremberghe’s Blog al met al nog een redelijke maand geweest met bijna 4400 lezers. Benedengemiddeld, dat wel, maar dat lag ook aan de scribent zelve. Tussen 23 september en 9 oktober lag de pen neer, werd er niet getikt, omdat onze kleinzoon Aidan wat startproblemen kende bij het begin van zijn leven. Inmiddels is het leed geleden en onze jonge nazaat, zoals we het zelf zeggen, een gewone baby, een schat van een kind, wolk van een baby enzomeer.

Het leven vindt zijn ritme weer en ook voor schrijver dezes.
Alhoewel, mijn ritme.
Met de ramen eruit eind oktober, begin november, is dat een beetje moeilijk.
Gelukkig is het fraai najaarsweer, anders had ik me moeten zitten verbijten.
Hoe het ook zij, de vakman (Jos Dobbelaer te Hulst, bij deze aanbevolen) doet zijn werk en over een dag of wat is ook dat weer voltooid verleden tijd.
De voorbije maand sprongen er vijf bijdragen bovenuit, het verhaal over de dode automobilist door een filefuik voor benzinedieven bij Utrecht trok vele honderden belangstellenden, zo ook de beschrijving van Toie Poppelaars (de Grote), het vermeende Baueroproer in Hulst, het geval van kannibalisme op de Markiezen en de treurmars om Porgy and Bess.
Als het een beetje meezit worden in november wat kleine modificaties aan de site doorgevoerd. gedacht wordt aan een grotere header, wat linkblokjes en wat applicaties om makkelijker nog meer lezers te vinden.
Die lezers zullen van die veranderingen overigens niet zo veel merken, mocht u evenwel suggesties hebben; u weet, ze zijn welkom.
Een fijne slachtmaand….

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Oktober gerecapituleerd…

  1. Annelies Hegger schreef:

    Conny, fijn dat alle weer goed is met je kleinzoon en het is een prachtige foto van Maria en jullie kleinzoon. Ik heb ook zo’n foto van mij en mijn Charlotte. Daar straalt het geluk van af. Oma zijn is zo fijn, trouwens ook Opa zijn is erg fijn, want ons Charlotje wil liever bij Opa zijn (opa) als naar peuterspeelzaal (vast fout woord, hoe heet dit nu???) Wij blijven je uiteraard volgen. vraag: misschien iets meer info politiek uit Hulst???
    gr. Annelies

Reacties zijn gesloten.