Niets is voor Bauer maar niets

Het Baueroproer van een paar weken terug in Hulst is volledig veroorzaakt en gedirigeerd door het management van Frans Bauer. Feitelijk was er niets aan de hand, maar de clan van de zingende kamper heeft er met een beetje mediamanipulatie voor gezorgd dat er wel wat in Hulst gebeurd was.
Een ordinaire handtekeningenmanifestatie met een minioptreden verwerd tot een volksoploop waar door de politie een eind aan moesten worden gemaakt. Althans dat meldde Omroep Brabant die met Franske op stap was, de Telegraaf en later SBS6.

Maar er was dus niets aan de hand.
Het was druk op de markt en gezellig en nee, de politie wasd in de verste verte niet te bekennen en ook de parkeerwachter, die zo abrupt een eind aan het optreden zou hebben gemaakt, stond rustig het verkeer te begeleiden, af en toe een oog werpend op het podium.
O ja, ze had even gevraagd hoe lang het optreden nog zou doorgaan, maar tegenover niemand had ze te kennen gegeven dat zij vond dat het optreden gestaakt moest worden.

De toestand in de media was voor de fractie Algemeen Belang Groot Hulst aanleiding om vragen te stellen naar het mediageval dat het imago van het Bourgondische Hulst toch wel wat belast had. De wethouder wist van niets en de uitbater van de Free Record Shop, de organisator van het muziekfeestje met Franske, vond net als de fractie dat het management van Bauer niet netjes gehandeld had.
Er was niets aan de hand in Hulst en dat vond Franske maar niets…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.