Header september-aanblik

De vakantie zit er weer op. Het gewone leven is opnieuw begonnen, werken en naar school. De routine van alledag. Een paar weken was die onderbroken door de vakantie. Juli en augustus waren helaas in deze contreien nu bepaald niet om naar huis over te schrijven. Kil en vochtig, winderig en nat. Kamperen in Zeeland of niet veel verder weg was voor velen geen pretje, jammer maar helaas. Volgend jaar beter of verder weg. Naar la douce France of over de grote bergrug naar Aragon, naar Italië of nog verder naar het Turkenland met de vogel. Ach, wij gingen jarenlang op pad met tent en auto. Het ene jaar naar koele landen aan de rand van Europa, het andere naar warmere oorden verderweg. En de hele kluit ging mee. De kleintjes bij ons in de grote tent, de jongens in hun eigen kleine tent. Mooie dagen, warme dagen, voor jou en voor mij. Op een van die uitstappen begon een dag met deze aanblik…Een om bij te blijven

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.