Zorgcampagne Gremberghe’s Blog

Nu het Zeeuwse Halfformaat begonnen is met een campagne om de Admiraal de Ruyterziekenhuizen eens op een andere wijze aan bod te laten komen in de kolommen der krant – wellicht in navolging van de eerder gesponsorde ziekenhuisreeks van Omroep Zeeland – roept Gremberghe’s Blog mensen die te maken hebben gehad met Zorgsaam (op wat voor wijze dan ook) op om bijdragen te sturen naar Gremberghe’s Blog. Alle respons wordt geplaatst, zonder nadrukkelijk overleg, zonder censuur, zonder aanpassingen.
Deze blogger heeft besloten tot deze actie omdat ook nu weer – net als destijds bij de Omroep – ziekenhuiszorg in Zeeland beperkt dreigt te blijven tot een mid-Zeeuws item. Ook het noorden en zuiden van deze schone provincie heeft het recht op prima zorg.
Dus lezers in binnen-, buiten en boerenland, schroom niet
Reageer!

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Zorgcampagne Gremberghe’s Blog

  1. Michiel Groeneveld schreef:

    Ik vind Zorgsaam het Huahine van de Zeeuwse gezondheidszorg!

Reacties zijn gesloten.