InHolland

Zouden de heren/dames die er de voorbije jaren bij Hogeschool InHolland zo’n zooitje van gemaakt hebben beseffen wat ze hebben aangericht. Gedreven door hebzucht en hoogmoed hebben die figuren aan de top, zoals de eerder beschreven bakker van Domburg, de vroegere PvdA-bons in Zeeland, ook bekend als Lein L. enorme sporen van rampspoed nagelaten in het Neerlands Hoger Onderwijs.

Je zal maar een opleiding aan die hogeschool hebben gevolgd als jongeling en nu – bij voortduring – bij sollicitaties geconfronteerd worden met opmerkingen van personeelschefs die vragen of je diploma wel wat waard is of erger, zeggen dat het niets waard is.
Was het ooit slechts de Theo-route die een relatief kleine groep studenten hadden mogen volgen om versneld en makkelijker aan hun diploma te raken. Nu blijkt dat voor meerdere opleidingen bij InHolland een verkorte en snelle route gevolgd werd tot diplomering.
Het houdt daar maar niet op bij een der grootste Nederlandse hogescholen.
Gosh, in Vlissingen mogen ze blij zijn dat Hoegschool Zeeland destijds door lein niet meegesleurd is in het InHolland-avontuur.
Nou ja, een klein beetje gefoezel heeft de HZ in die jaren wel getroffen.
De Chniese s=tudenten die er nooit waren weet U nog.
De HZ betaalt daar nu nog steeds de rekening van.
En de veroorzakers van kwaad en ellende, die zitten thuis,
hun mooie vertrekpremie op te souperen.
Dat kan allemaal.
InHolland…

Zie ook :
De bakker van Domburg elders op deze site.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken met de tags , . Bookmark de permalink.