Spirit in the Sky

Dat de sociale media effectief kunnen zijn heeft Zeelands twitterkoningin Petra de Boevere uit Breskens weer ’s bewezen met haar actie om 99 vrienden te werven voor een gratis reisje met de KLM. In een mum van tijd wist Petra 99 mensen uit haar -digitale en gewone – vrienden te werven om deel te nemen aan de actie en – mochten ze door de KLM geselecteerd worden – mee te gaan voor een stedentrip naar Berlijn.
Petra twitterde de voorbije dagen de oproep naar haar achterban van ruim 9000 volgers en had binnen de voorgeschreven tijd voor de actie voldoende kandidaten bij elkaar. 25 maart gaat het team SpiritintheSky – je moet als slijter toch wat verzinnen – met de blauwe luchtvloot richting Berlijn. Onder de reizigers is overigens nu wel een beetje verwarring, want wie gaat nu met wie een kamer delen…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags . Bookmark de permalink.