Header januari 2011

Monument Valley op de grens van Arizona en Utah. Domein van de Navajo’s, een van de meest opzienbare plekken op aarde. Nationaal park, maar niet van de Amerikanen, nee, van de native Americans, the Navajo’s, in aantal het grootste Indianenvolk van de VS. Het was hier waar John Ford zijn western Stagecoach opnam in 1939. De vallei is nog steeds in trek bij filmmakers en reclamemakers. Op bezoekers maakt het woestijnlandschap een onvergetelijke indruk. Wie de toeristen wat wil mijden rijdt ietwat naar het noorden om zich verloren te wanen in de Vallei der Goden…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in GINDER; Nationale en internationale zaken. Bookmark de permalink.