Linkedin-sollicitatieplicht

“Beste heer van perzoneelsaken. Mijn naam is Jan van Puttegem en via deze likkedinkanaal wil ik uw vragen of uw noch werk heb binnen uw bedrijf voor een 57-jarige werkzoeker zonder baan. De meffrouw van het uwv heb gezegt dat ik de likkedin moest gebruiken om uw die vraag te stellen, omdat via likkedin heel veel mensen tegewoordig werk hebben kunnen weten vinden.
Ik moet van de uwv meffrouw elke week solisitatie-briefen schrijven om aan een nieuwe baan te komen en via likkedin gaat dat makkelukker omdat zij dan niets moeten doen voor mij.
Ik heb de laatste jaren heel veel leuke en niet zo leuke banen gehad, maar kan bijna allus. Van schoonmaken tot schrijven van briefen en van horeca tot mattroos. Omdat uw direkteur van een concern bent hebt uw vast wel een vrije plek voor mij in uw bedrijf. Ik wil graag werken en voor mij is de loonstrook niet de belangrijkste hoewel ik natuurlijk ook wel veel betaalt wil krijgen, zoals dat geld voor iedereen. Wanneer uw meer over mijn wilt weten, ik ben getrouwt en heb ook kinderen vier, dan kunt u van mij gegevns krijge van de mefrouw van het uvw, die dan opstuurt worde.
Ik hoop dat uw mij snel annemen kunt en daarom sluit ik uw
met vrieneluke groete
Jan van Puttegem”

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Linkedin-sollicitatieplicht

 1. Tom Willaert schreef:

  Beste meneer van Puttegem,

  er is volgens mij voor u nog een vacature bij een zekere fusiebank. Ik heb begrepen dat ze iemand zoeken die goed kan schoonmaken want de borstel moet erdoor.
  U zult, bij goed werk, fors beloond worden, dus dat veel geld verdienen zit dan ook wel goed. Hoe meer u veegt, hoe meer er voor u overblijft!
  Ik kan u doorverwijzen naar de heer van Gremberghe, hij is daar onbezoldigd adviseur!
  Veel succes.

  Met vriendelijke groet.

 2. Pingback: Tweets die vermelden Linkedin-sollicitatieplicht | Gremberghe's Blog -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.