Header Dino

“Ah pap, ze zijn zo lief.” Ik hoor het mijn dochter nog zeggen toen we het jonge leven voor ons zagen ontwaken. Hoe ze uit het grote harde ei kwamen en de eerste gromgeluiden maakten. Een nest T-Rexjes leuk. Niet als huisdier, nee, niet bepaald. Toch met verbazing zitten kijken hoe de deskundigen van het Britse museum voor Natural History deze dieren opnieuw tot leven hadden kunnen wekken. Jurassic Park was mooi, maar computer-geanimeerde filmtechniek. Dit gaat echt een stukje verder. Een stapje hoger op de ladder van ontwikkeling…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.