Hulster kronkel

Clinge kampt al jaren met wateroverlast. Een paar onweersbuien en achter de Gravenstraat kun je zwemmen. De gemeente Hulst belooft de Clingenaren al jaren dat het probleem verholpen wordt. Dit jaar leek het zover. Voor de aanpak van de wateroverlast werd 167.000 euro opzij gezet. Deze maand wordt beslist over de bestemming. B en W willen nu dat geld gebruiken om nieuwe trottoirbanden en wat openbaar groen aan te leggen.
En jawel.
In Sint-Jansteen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Hulster kronkel

  1. Tom schreef:

    Een paar jaar terug was er trouwens een uitstekende oplossing voor de wateroverlast, de beruchte WADI. In Clinge willen ze geen wateroverlast, maar ook geen oplossingen!

Reacties zijn gesloten.