Candida

Op 12 juli vergeleek ik het CDA met een schimmelinfectie. Had het over het alomvoortwoekerende Candida Democratia Appelaria. Nu luttele weken later moet ik helaas concluderen dat het nog erger gesteld is met deze groepering. Wie omwille van de macht zijn principes overboord zet, verliest uiteindelijk zijn bestaansrecht.
Als christen-democraten wel over coalitievorming willen praten met rechts en extreem-rechts en niet met centrum-links dan is er echt is mis.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.