Werkbezoek

Zeeuws-Vlaamse VlagIs het niet een beetje vreemd dat amper een dag nadat de Hulster politiek zich distantieert van allerhande procedures die tot de ontpoldering van de Hedwigepolder moeten leiden burgemeester Jan Frans Mulder – op een werkelijk bloedhete dag – gastheer speelt voor Zeeuwse statenleden en de delgatie vervolgens meeneemt naar de belaagde polder.
Statenleden, die de voorbije twee jaar – op uitzonderingen na – amper iets van de Hulster perikelen en standpunten wilden vernemen. Nu het kalf welhaast verdronken maken ze de put nog wat dieper.
Geen procedures, dan ook geen delegaties.
Amandla!!!!
Amandla!!!
Hulst voorop in de strijd,
ja mijn ballen, Hulst speelt gastheer voor deelgenoten van het ontpolderingscomplot…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Werkbezoek

 1. Ron schreef:

  Jan-Frans was gast en geen gastheer van de twee provinciale commissies. Gelukkig zit jij er ook wel eens naast.

 2. gremberghe schreef:

  Het is maar hoe je het bekijkt. Allereerst twitterder de burgemeester zelf rond dat hij met statenleden op stap was, ten tweede zelfs als het initiatief van het werkbezoek bij de staten lag, dan nog fungeerde de burgemeester van Hulst als gastheer, omdat hij een groep bestuurders in zijn gemeente ontving. Punt is alleen dat Hulst zich – na de standpuntbepaling van gisteren – ook maar van dit soort zaakjes moet distantiëren. Tot op heden heeft Hulst van de Staten van Zeeland ook weinig steun ontvangen. Uitzonderingen daargelaten.

  • Stan de Bakker schreef:

   Conny, volledig mee eens. En zoals ze dat in het Parliament of England zo leuk kunnen zeggen als ze het roerend met een spreker eens zijn: hear-hear! Nog een en dat slaat op “Jan-Frans”: wees nooit de vriend van de vijands vriend.

Reacties zijn gesloten.