Verhuizing blog

De Zeeuwse internetwizard Arno Rootsaert, actief onder de bedrijfsnaam VAIPS – Schoondijke, heeft de voorbije weken voor mij een nieuwe website ontwikkeld waarop ik mij blogactiviteiten wil vervolgen en uitbreiden. Tot nu toe verschenen er van mijn hand op http://gremberghe.wordpress.com/ meer dan 350 bijdragen, de een wat beter dan de ander, maar meestentijds geschreven vanuit het hart en met de bedoeling mensen te informeren, aan het denken te zetten of simpelweg te kietelen. Op die bijdragen reageerden honderden mensen. De een lovend, de ander kritisch, weer anderen met suggesties of verwijzingen. in totaal logden meer dan 23.000 lezers in op de site, een aantal wat ik niet had durven te verwachten.
Ik zet mijn schrijfwerk op https://gremberghe.nl/ gewoon voort. Tot half augustus blijven de twee sites naast elkaar bestaan, maar in de loop van ide maand hevel ik het gros van mijn activiteiten over naar de nieuwe website. Dankzij Arno’s inzet kan ik straks in mijn nieuwe blogomgeving meer dingen doen. WordPress is een prachtig middel voor scribenten, maar met beperkingen. De nieuwe site biedt meer applicaties, meer toepassingsmogelijkheden voor beeld, film en geluid en is meer geënt op het gebruik van nieuwe, sociale media.
Ik hoop dat U straks de weg weet te vinden van gremberghe.nl net als U dat wist te doen naar deze site. Hebt U op of aanmerkingen op de nieuwe site, aarzel dan niet om te reageren. Aanpassingen zijn nog steeds te maken.
Vanaf deze plaats wens ik voorts mijn lezers een prettige vakantietijd toe en mocht u tijdens die periode online zijn, dan heet ik u van harte welkom op gremberghe.nl.

met vriendelijke groet
Conny van Gremberghe

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.