Guus

Zeeuws-Vlaamse VlagVriend Guus Langeraert van het Zeeuws-Vlaamse Platform, Waterdunen Nee, Het Zeeuws-Vlaamse Protest en meer van zulke bedoeningen, tot en met de orde van de sandaal toe, vindt dat ik niet over hem kan schrijven, omdat ik hem niet ken. Althans dat zegt-ie. De voorbije week kreeg ik een vriendelijk, maar niet heus, briefje van ‘m met die strekking.
Ik ga het verbod van dit zelfgeproclameerde geweten van Zeeuws-Vlaanderen maar negeren. De man schrijft per slot van rekening ook over mijn echtgenote, terwijl hij – niet gehinderd door enige kennis over kwestie, toedracht en gevolg – haar ook niet kent.
Op de website van het Zeeuwse Halfformaat friemelde het geweten de volgende regeltjes.

Harlingen ligt ook aan zee……………dus is er ruimte voor ParkeerOnthaalkamers……
Heeft Harlingen ook een Romeins verleden ?
Dan komt het Romeinse marktplein er ook wel.
guus langeraert – 25-06-2010 | 22:28

Feit is dat de Onthaalkamers aan de kust geen vinding van Maria le Roy zijn en dateren van een vorige regeerperiode.
Het Romeinse marktplein idem dito, alleen werd zij – als collegiaal bestuurder – verantwoordelijk voor de uitvoering. De planontwikkeling in Aardenburg verliep in nauwe samenspraak met vertegenwoordigende lichamen van de bevolking van Aardenburg, dat de Vijfde Kolonne (Jan de Ridder en zijn vriendjes en vriendinnetjes) het maar niets vonden is genoegzaam bekend…

Vriend Guus zoekt achter alles iets om maar tegen te zijn, het maakt niet uit wat en daarom is dit Jenaplan-onderwijzertje met zijn reactionaire ideetjes een bedreiging voor de regio. Ik hoop dat Zeeuws-Vlamingen dat eens gaan inzien.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Guus

 1. Willy Broekhoven schreef:

  Hoi Conny,

  als je uit zestig kandidaten gekozen wordt tot wethouder van Harlingen, moet je wat in je mars hebben. Wel vind ik het een heel eind van uit onze regio. Ook ben ik van mening dat Maria je echtgenote veel ervaring en ambities heeft op politiek niveau. Voor zover mij bekend zal ook aldaar- de politieke verschillen groot zijn,gezien de oppositie-coalitie. Ik wens haar veel succes.

  Willy
  P.S. ???
  ook waardeer ik in Maria dat ze ook een aantal jaren op wachtgeld van haar wethouderschap had kunnen teren, nee zij koos voor werken.

 2. Stan de Bakker schreef:

  Beste Willy, als je dan toch zoveel in je mars hebt als Maria zoals je zelf terecht stelt, kun je dan ook verklaren dat, toen er geruchten gingen als zou ze wethouderskandidaat zijn voor ABGH, de algemene teneur bij diverse partijen waaronder die van jou was dat er dan door haar geen coalitie MET haar zou komen????

 3. Tom schreef:

  En Guusje, hoeveel foldertjes heb je opgehaald vandaag. 6, of 7?? Ach, je hebt in ieder geval een leuke middag gehad en daar gaat het uiteindelijk om toch?

 4. guus langeraert schreef:

  Dank je wel, TOM.
  Uit jouw vraag spreekt een oprechte belangstelling voor één van mijn activiteiten en dat had ik eerlijk gezegd van ” Tom ” – wie die Tom dan ook mag zijn – niet verwacht.

Reacties zijn gesloten.