JP onze CvdK

Neerlands veelzijdigste blogger, Wim de Bie, weet het zeker. De enige echte Zeeuw in Den Haag, Jan Peter Balkenende nu te Capelle straks weer gewoon te Kapelle, wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Commissaris van de Koningin in Zeeland.
Waarschijnlijk, omdat eerst de huidige gouvernante der Zeeuwen, Karla Peijs, een stapje terug moet doen.
Karla, die toch al geruime tijd sukkelt met kleine ouderdomsaandoeningen, wordt in september 66 jaar en dat is – althans in de beleving van veel christen-democraten – een mooie leeftijd om een stap terug te doen in het toch al zo hectische bestaan.
hadden we ettelijke jaren verder in de tijd gezeten, dan moest minstens nog een jaartje op Karla gewacht worden.
Het blijde nieuws hoop ik over enkele uren in Sluuskille, waar tal van CDA-kopstukken bijeen zijn, bevestigd te krijgen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.