Campagnefout

“Laat je zien waar mensen zijn. Waar mensen zelf actie ondernemen, acties die jij persoonlijk, maar ook het CDA als partij, zou kunnen ondersteunen. Verschijn je daar, dan ben je een van hen, een met hun streven. Dat levert je zondermeer stemmen op”, had Jack gezegd tijden terug. Maar ja Jack ging rollebollen met een mooie majoor en liet JP mooi in de steek. Geen campagneadviezen meer van de spindoctor en dat kwam JP niet goed uit.
Ach, natuurlijk zijn er wel mensen in het gevolg van de premier die bij tijd en wijle hem steunen in zijn electorale strijd, maar niet altijd zijn die adviezen evengoed. Afgelopen weekeind naar Volendam, de Fuck Drugscampagne van de Moedige Moeders steunen. Een babbeltje met de leden van de club, een t-shirt in ontvangst nemen, het aandoen zelfs (Jack zou dat ook gewild hebben) en vervolgens wat napraten met burgers en Volendams buitenlui. Alleen doe je dat dan niet met een blik pils in je handen en voor een batterij fotografen. Dan maak je dus een campagnefout en ja, drank maakt meer kapot dan je lief is…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Campagnefout

  1. Pingback: Tweets that mention Campagnefout « Gremberghe's Blog -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.