Toeval

Ik weet niet of het toeval was. Het een heeft natuurlijk niets met het andere te maken, maar het is toch treffend dat op de dag dat de schoonmakers bij Dow staken, de Braakmanhaven besmeurd wordt met een lading olie. Rijkswaterstaat was gisteren geruime tijd doende om de smurrie bij de containerterminal in het Valuepark uit het water te krijgen. In eerste instantie had de rijksdienst geprobeerd om de laag uit het water te pompen met een simpel slang met pomp, maar dat vlotte niet erg. Terwijl de schoonmakers een potje leut dronken aan de ene zijde van Dow lieten de waterstaters aan de andere kant zwaar materieel aanrukken om de stinkende smurrie van het strandje te scheppen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.