Vrede

vrede
Vandaag en morgen wordt in het Vredespaleis in Den Haag een internationaal symposium gehouden rond het thema Vrede in het Midden-Oosten. Sprekers zijn Maxime Verhagen, Mark Rutte, Ernst Hirsch Ballin, Dan Meridor (minister van Nucleiare zaken Israel), Irwin Cotler, Jaap de Hoop-Scheffer en Rob van Wijk (Clingendael). Liefhebbers kunnen vanaf 17.45 uur dinsdag de speeches live volgen. Click op vrede, bovenaan. Voor de liefhebbers.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vrede

  1. Aschwin schreef:

    Dank voor de tip (ik ben blijkbaar ‘een liefhebber van vrede’…).
    Ook interessant is de volgende website: http://www.ted.com

    Voor elke liefhebber wat wils!

  2. gremberghe schreef:

    Is inmiddels voorbij.

Reacties zijn gesloten.