Oppositie

De oppositie in de gemeente Hulst heeft een coalitie gesmeed om het nog niet geïnstalleerde nieuwe coalitiebestuur zo snel mogelijk in de oppositie te krijgen. Gisteravond bleek tijdens een instructie-avond voor nieuwe raads-en commissieleden dat d messen inmiddels geslepen zijn en op tafel liggen. De gemeente Hulst kan wel eens een roerige periode tegemoet gaan en of dat dat gunstig is voor de boeren, burgers en buitenlui valt te betwijfelen. Hoera Hulst!.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Oppositie

  1. Stan de Bakker schreef:

    Elke coalitie krijgt de oppositie die ze zelf hebben gekozen.

Reacties zijn gesloten.