Nieuw Hulst

Het nieuwe college van B en W in Hulst wil zich vooral dienstbaar maken. De gemeente moet dienstbaar zijn aan burgers en bezoekers. Dienstbaar. Ik heb deze week met deze nieuwe wijze van werken mogen kennismaken. Een brief van de gemeente Hulst valt dit weekeind in de bus. Maandag 22 maart worden er in uw straat werkzaamheden uitgevoerd aan de riolering ter hoogte van ..adres.. nummer zes. Of de vuilnisbakken op een andere plek kunnen worden neergezet. Oke, wanneer de werkzaamheden plaatsvinden en hoe lang ze duren gaat wordt niet gemeld en waar de clicko’s dan neergezet moeten worden ook niet.
De maandag gaat voorbij en ter hoogte van nummer 6 valt in ons straatje geen enkele activiteit waar te nemen. Een hele dag niet.
En de clicko’s die worden niet geleegd. Niet ’s ochtends, niet ’s middags, niet in de avonduren.
Per saldo is er dus niet gebeurd en is mijn clicko deze week niet geleegd.
En dat noemen ze dan dienstbaar!!!

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.