Nescio

Vriend Cees is een campagne begonnen om de schone stad Veere aan een standbeeld te helpen van de schrijver Nescio. Zo’n beeltenis van den Uitvreter had natuurlijk al lang op de kaai moeten staan en is het niet in Veere, dan wellicht in Zierikzee. Cees roept Zeeuwen van importantie en invloed (en hoeveel zijn er dat?) op zijn actie te steunen, zodat het brons weldra gesmolten kan worden. Op de zunigezeeuw.net schrijft Cees Maas meer over Nescio en achtergrond. Ik verwijs er gaarne na.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nescio

  1. Cees Maas schreef:

    Met dank aan vriend Conny.
    (prachtige nieuwe layout van je blog overigens)

Reacties zijn gesloten.