Kandidaten bedankt!

Langs deze weg wil ik de kandidaat-raadsleden van verschillende gemeenten bedanken voor hun optredens van de voorbije weken. Voor een aantal bleek de stembusgang succesvol, voor anderen wat minder. Niettemin heb ik mogen genieten van veel vage beloften, gevatte opmerkingen, ballonnetjes die op en weer neergingen, schone plannen, egeltjesgedrag en pijnloze propaganda. Nogmaals Peter, Henk, nog eens Henk, Jos, Jaap en Jo, Bram,Pim, Piet, Cees F., JP van Vogelwaarde, William (twee keer), Marnix , Blondjes van Co, Frank en Francois, bedankt. Gij waart voer voor een veelvraat, het ga u goed. Althans, nou ja, vooralsnog…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.