Drama

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fsa3-4SEyoM&hl=nl_NL&fs=1&]
“Hee, camera weg daar…”

De instanties maken veel kouwe drukte om een Youtube-filmpje waarop de dader van het familiedrama in Zierikzee te zien is. De drukte kan ik slecht plaatsen. Drukker zou – hulpverlenend Nederland van OM tot Jeugdzorg – zich beter kunnen maken over het feit dat voor dat het drama plaatsvond heel wat signalen -van de moeder bijvoorbeeld – werden genegeerd.
Woedend kan ik worden over van die rare reacties van hulpverleners, zoals bijvoorbeeld de landelijk coordinator huiselijk geweld bij de politie, Mariëtte Christophe., die nu pleit voor de invoering van een alarmknop voor gezinnen waar het allemaal niet goed gaat. Druk je op die knop, dan komt de politie.
Ach God, wie gelooft daar nu toch in.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Drama

  1. Stan de Bakker schreef:

    Zolang je de Belasting niet tilt, niet aan het grote Kapitaal zit en de grote jongens met rust laat, kun je in dit land kennelijk flikken wat je wilt.

Reacties zijn gesloten.