De Toppers van Terneuzen

De onderhandelingen voor een nieuwe bestuurdersploeg in de gemeente Terneuzen zijn nog lang niet beslecht nu binnen TOP/Gemeentebelangen mensen hun ambities pas echt kenbaar zijn gaan maken.. Lees en huiver.


Zo wil Rian de Feijter naast Frank van Hulle (portefeuilles stagnatie en feestelijkheden) wethouder van vriendendiensten en onderling geregel worden. Paula Stoker aast op de portefeuilles bijstandszaken en reïntegratie (op eigen voorwaarden), Dick Oggel op midden-en kleinbedrijf en startups (met eigen begeleiding), Jos Verdurmen denkt Terneuzen een dienst te bewijzen door wethouder te worden voor kerkelijke zaken, begraafplaatsen, (minder)opvang en veiligheid (waar hij diploma’s voor heeft). Giel van Boom komt in aanmerking voor de rol van regelwethouder. Na Pasen de verlossing…Hopelijk ook voor Jan Lonink, die eigenlijk nog tot en met 2021 wil blijven zitten.
En ja, met dit soort Toppers was er natuurlijk voor een zwaargewicht als Cees Liefting geen plaats meer aan de (dagelijkse) bestuurstafel in de grootstad.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , . Bookmark de permalink.