Windhandel nabij Urk (header juni)

De boeren in de Noord-Oostpolder zijn kwaad omdat ze minder rendement putten uit het windmolenpark in het IJsselmeer dan hen in eerste instantie was beloofd.

Dollartekens in gebronsde koppen. Nou dat mag wat mij betreft, want ik echter niet snap is dat er in die polder, op Urk en in de verre omgeving niet meer mensen kwaad zijn. Kwaad omdat die gigantische ventilatoren daar zijn neergezet in rijen van drie. Afschuwelijk, horizonvervuiling van heb ik jou daar…windhandel. En de boeren zijn boos. Zoals altijd…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.