Juni 2014, een terugblik

Juni vloog voorbij als een voorjaarsstorm. Onvoorstelbaar, naarmate je ouder wordt lijkt tijd aan vluchtigheid te winnen, maar goed, het is niet anders. Juli is begonnen, hopelijk wordt het een mooie, echt zomerse maand. Een met -op nieuwsgebied – de gebruikelijke komkommers, veel sport en hopelijk wat goed nieuws, zeker in het economische veld, want daar zijn we in Zeeland toch wel een beetje aan toe na al die fabriekssluitingen en recentelijk het falen van Neckermann.

Het artikeltje over de teloorgang van het voormalige postorderbedrijf trok vrij veel lezers. Zo ook de schrijfsels over de Checkpoint-rechtszaak, de lotgevallen van de Tafel van 15 in Zeeland, de ruzie binnen de Partij voor Zeeland en de lancering van Waterdunen als nieuw toeristisch icoon van Zeeland. In totaal passeerden een kleine 6000 lezers de teller, gelukkig honderden meer dan vorige maand, maar nog altijd beneden-gemiddeld. Jammer, maar het is niet anders, misschien moet ik maar weer eens wat meer gaan tikken. Voor U, voor mij. Lezers, een fijne julimaand wacht U.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.