Dat was mei, dit is juni

Wie schrijft die blijft, zeggen ze wel eens. Nou, een blogger die niet regelmatig schrijft weet wat de gevolgen zijn van een periode van rust, dan blijven de lezers weg. Mei was, net als voorgaande jaren telkens, een magere lezersmaand. Goed 5100 lezers werden in de statistieken meegnomen, toch 50, 60 procent minder dan wat normaal maandelijks gangbaar is. Zou het door de vakanties komen, de feestdagen of door het feit dat ik weinig produceerde? Of door een samenloop? Ik weet het niet, ik ga verder. Met juni overleven, met schrijven.
Overigens was het wel zo dat aantal bijdragen die ik online zette – en dat waren er minder dan in andere maanden- best goed gelezen werden. De bijdragen over Westdorpe scoorden goed, zo ook het verhaaltje over het nieuwe Zeelandpromotiefilmpje, mijn bijdrage over mijn overstap van Delta naar Groen en de spotternijen van oud-collega Guido van der Heyden over toeristisch Terneuzen vielen goed, nou ja, bij de lezers, niet in grootstad Terneuzen.
Maar alla, we gaan voorts, de zomer tegemoet. Een mooie hopelijk.
Een, waarin ik mijn kleine nazaat Allegra – zie header – mag zien opgroeien en opbloeien.
Dat is op zich al heel veel waard.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.