Hier is april, maart is weg

Maart zit er op, april is gearriveerd. De verkiezingsmaand is achter de rug en heeft her en der behoorlijke – pijnlijke sporen- achtergelaten. Partijen likken hun wonden, anderen hopen op geslaagde coalitieonderhandelingen. Nou, de tijd zal het uitwijzen. Maart was een aardige lezersmaand. Bijna 9000 mensen logden in om te lezen over hoe de Terneuzense wethouder van stagnatie enkele dagen voor de verkiezingen wakker schrok, hoe Co van Schaik vergast werd op de wrede groeten van Groen Links en over het waarom van nieuwe luizen in de Zeeuwse pels. Veel gelezen werden ook de bijdragen over besturen als sadomasochistische rollenspel, over Daan van Doorn, de zoveelste redder van Zeeland en het blog over de vieze en schone handen in Terneuzen. Op de machteloze woede van een PvdA’er kom ik nog eens terug. Het maartse aantal passanten brengt het totaal over het eerste kwartaal over de 25.000, dus we gaan dit jaar naar een ton als lezerstotaal. Dat mag van mij best nog wat hoger uitpakken.
Na de dubieuze wijnen van vorige maand, geschoten in Rome, een headerplaatje dichterbij huis. De West-Zeeuws-Vlaamse kust in rust. Benieuwd wat komende seizoen brengen gaat. Na dat hele vroege voorjaar wellicht een nog vroegere herfst. We zullen zien. Fijne aprilmaand en blijf op gezette tijden even langskomen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.