Header en maart 2013

Maart 2013 zit er op. Een lange, kille, winterse maand. Oostenwinden deden de mensen snakken naar een warm voorjaar. De zon is gearriveerd, de warmte vooralsnog niet. Het levert mooie plaatjes op, dat weer, zie header – Terschelling, bij het vallen der avond, maar meer ook niet. Maart was voor dit blog redelijk gunstig gestemd. Ruim 6300 lezers zochten zich een weg door het geschreven, dat is mooi. Het maakte maart geen topmaand, maar bracht voldoende trafiek teweeg voor een plaatsje in de toptien.
Veel mensen logden in om te bezien of er nog lijken in de tuin van Jan Lonink zijn gevonden. Het antwoord is natuurlijk neen, maar de verwikkelingen rond de vooramlige pornokoning van Zeeland, Gerard Cok, en zijn bemoeienissen met de SNS affaire zorgden voor deze belangstelling. Goed gelezen werden verder de artikelen over de politiek in Terneuzen, het verlangen naar een frisse wind aldaar, de Hulster perikelen rond supermarkten, de Middelburgse bouwput, de teloogang van het Portaal, nou ja, Portiek van Vlaanderen en de overname van de Braakman, het recreatiecentrum dat nu – gelukkig – verdergaat onder de naam van Marina Beach.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.