De Braakman heet dus nu Marina Beach

OV-Marina-BeachGelegen in het prachtige en vakantierijke Zeeuws-Vlaanderen ligt Oostappen Vakantiepark Marina Beach. Hier is het elke dag een heerlijke vakantiedag voor jong en oud! Direct gelegen aan het water is Oostappen Vakantiepark Marina Beach dé ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers. Lekker ronddobberen op de waterplas, surfen, of varen… Hier kan het allemaal! Deze ideale familiecamping is voorzien van vele topfaciliteiten zoals, Diverse indoor- en outdoor sportfaciliteiten, horecagelegenheden, subtropisch zwemparadijs, Vele speelvoorzieningen, jachthaven, een prachtig vogeleiland en natuurgebieden. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Hee, Zeeuws-Vlaanderen let wel, de Ooststappengroep, heeft het in bovenstaande alinea over De Braakman, ja, de Braakman. Het recreatiepark dat na enige jaren verwaarlozing uiteindelijk deze maand overgenomen is door de van origine Brabantse recreatiegroep. Net als overigens het tropisch zwemparadijs Scheldorado. En in alle eerlijkheid snap ik niet waarom in de lezerskolommen en op de websites van de Zeeuwse media zo negatief op deze overname wordt gereageerd. De Ooststappengroep zou negatief in het nieuws zijn geweest, ja, bij de nieuwe inquisitie van Kassa. Elke vakantie-ondernemer krijgt jaarlijks wel wat met klagers van doen, vraag het de Roompot bijvoorbeeld. De Ooststappengroep zou voor Brabantse tokkies zijn, ja hoor, de groep heeft 12 parken, van Flevoland tot Mol en daar zullen heus niet alleen Brabo’s komen.

Nee, ik denk dat Zeeuws-Vlaanderen zich gelukkig mag prijzen dat een ondernemer (of een groep) bereid is om een noodlijdend en verwaarloosd park over te nemen en daar ook nog eens (inclusief het zwembad) 20 miljoen in wil investeren. Of dat werkelijk gebeuren zal mag je afwachten, maar ik weet zeker dat deze club met het nieuwe verworden park komend seizoen een frisse start wil maken.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.