Missertje van KvK

Als je als Kamer van Koophandel in deze gewesten het vrije ondernemerschap wil promoten, dan moet je vooral op 29 oktober een startersbijeenkomst houden in het Bio Base Europe Training Center in Terneuzen. Dan maak je absoluut een goede start.

Om juist zo’n avond te organiseren in een pand dat volledig met subsidies werd opgetrokken, dat met subsidiesgeld opengehouden wordt en waar activiteiten tot op heden zeer schaars zijn gebleken, met uitzondering van wat feesten en partijen, zet je als KvK feitelijk ondernemend Terneuzen voor lul.
Alsof er in Terneuzen geen zalen te vinden zijn voor dit soort van activiteiten.
Er zijn hotels met zaalaccommodatie, er is een schouwburg met zaalaccommodatie, er is een faciliteitencentrum De Brouwzaele met meer dan voldoende ruimte en er is ook nog een Skidôme Terneuzen met verschillende zalen.
Nee, die negeren we, we gaan naar het Bio Base Training Center.
Ik noem dat een blamage.
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de sprekers van de avond.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Missertje van KvK

  1. ronald roelands schreef:

    Gek want de eisen die in terneuzen aan zaalverhuur bij gesubsidieerde zalen worden gesteld zijn erg streng. Anderzijds wordt van die zalen wel verwacht dat ze kostendekkend zijn en dat haal je niet met alleen de bingoclub. Kortom…..een spagaat?

  2. Gina Heynze schreef:

    BioBase mag toch alleen maar bijeenkomsten aannemen die aansluiten bij hun doelstelling?
    Ik moet wel zeggen dat een bijeenkomst daar echt oog-en tongstrelend is.
    Mooie accomodatie en heerlijk eten.

Reacties zijn gesloten.