Vijftig woorden voor sneeuw

Al jaren draait ze mee in het commerciële muziekcircuit. Niet zonder succes, maar ook niet overdreven. Sinds haar ontdekking in 1977 door Dave Gilmour van Pink Floyd brengt ze op gezette tijden albums uit de een wat gewilder dan de ander, maar altijd bijzonder. Ik heb het over Kate Bush. Na jaren van stilte verraste ze eind vorig jaar met een thema-album: 50 words for snow. Toepasselijk nu, ik plukte een paar woorden van het net.
http://youtu.be/ydoSywlWMjk

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu.. Bookmark de permalink.