Januari samengevat

Januari 2011 zit er bijna op. Nog wat uren te gaan en we beginnen allemaal aan februari. De kortste maand. Een maand die in Nederland vrijwel helemaal in het teken van de verkiezingen voor Provinciale Staten en internationaal in het kader van de Arabische lente, wat die ook moge brengen.
Dit blog loopt nu een jaar. Honderden bijdragen zagen een weg naar het net, nog maar reacties kwamen er via datzelfde net bij me binnen. Positieve en negatieve. Reacties die leiden tot bezinning en discussie. Prima, voor mij reden des te meer om verder te gaan met schrijven. Een tikje balorig, een beetje sarcastisch of cynisch, maar soms ook aardig en beschrijvend. Tips zijn vanzelfsprekend welkom, zelfs al hebben ze niet direct resultaat in een stukje. Achtergronden zijn ook belangrijk.
Januari 2011 was een topmaand, alle eerdere bezoekersrecords sneuvelden. Tot vandaag hadden deze maand 6000 mensen ingelogd op Gremberghe’s Blog. De meesten hielden stil bij de avonturen van de Bakker van Domburg. Anderen wilden meer weten over het veelbesproken proefschrift van Marije Schaafsma of over de gesprekken binnen de Zeeuws-Vlaamse bestuurskaders die neigen naar een nieuwe herindeling. Omdat het Zeeuwse Halfformaat niets berichtte over de eigen oplage-ontwikkeling deed ik het maar. Trekkers waren voorts de post Iowa aan de Schelde en Zeeland wordt langzaam wakker over onze breedbandcampagne.
De header voor februari biedt een winterse, verlaten Hedwigepolder. Gereed voor wat komen gaat…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Januari samengevat

  1. Tom Aarts schreef:

    Conny, blijf lekker schrijven, melden, toetsen, beoordelen, bevestigen, bekritiseren, verwonderen, begrijpen, verbazen…………………dan blijf ik lezen!!

    Proficiat met 1 jaar succesvol bloggen.

  2. Ron de Kort schreef:

    Ben het eens met Tom. Vaak erg kritisch, soms wat re racuneus, maar toch ook vaak de vinger op de pijnlijke plaats.
    Ik lees je bijdragen met genoegen.

Reacties zijn gesloten.