Van Stange wijkt uit

Jules van Stange, de man achter ZeeuwiLeaks, heeft de bossen bij De Braakman verruild voor de ingewanden van de Britse hoofdstad Londen. Opgejaagd door de Kokkelmannen (de Zeeuwse Geheiem Dienst van christelijke origine, altijd actief behalve op zondag), Karla Peijs, reporter Harold de P., Harry van Waveren en tal van anderen heeft Van Stange, die ervan verdacht wordt zeer geheime informatie over het provinciebestuur te hebben verspreid en en passant ook nog in de jaren ’80 een bejaarde priester in België te hebben misbruikt, heeft de wijk genomen, omdat hij diverse malen met de dood bedreigd is, de bossen te koud waren – zelfs voor die enkele verdwaalde vos -, zijn boodschappen op waren en zijn dochter een feestje geeft voor d’r slagen.
Van Stange is van plan om in de loop van deze week weer een reeks geheime documenten over GS van Zeeland te verspreiden.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.