Manipulatie

Zonder dat ik er part of deel aan heb raak ik meer en meer verstrengeld in de tentakels van de ChristenUnie. Is er sprake van een complot? Of wordt er hier gemanipuleerd? Ik dacht het niet, maar ja, ik weet niet meer wat ik precies moet denken. Het begon dagen geleden met die stem-of kieswijzers op internet. Wat ik ook invulde, wat ik probeerde, elke keer weer belandde deze toch redelijke Goddeloze blogger in de rangen van de Christen Unionisten. Een paar keer heb ik wat antwoorden anders ingevuld om te bezien of ik alsnog bij niet-bijbelsgezinde linkse partijen in de voorkeur zou vallen, maar helaas. CU it was, CU it stayed.
Dan afgelopen week het RTL-debat gevolgd. Tenenkrommend. De hakkelaar tegenover de roeper, koning slis tegenover de eeuwige student zonder hart. En daartussendoor nogal altijd die CDA-campagneleider die journalist probeert te spelen. Godzalmetroosten…
Ver weg, althans ver van mij vandaan zat Andre Rouvoet zich voor de buis te verbijten. “Zit met stijgende verbazing het rtldebat te volgen. Hier wordt geen kiezer wijzer van….” twitterde hij uit ergernis. Ik antwoordde hem met “Hier wordt geen wijs mens kiezer van…”
En ja hoor wat gebeurde er. Rouvoet zette een prijs op die tweet. Voor hem was mijn opmerking nummer 1 in de categorie de leukste reply. En nu ga ik echt oppassen…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Manipulatie

  1. Pingback: PartijPolitiekNieuws.nl

Reacties zijn gesloten.