Charme-offensief2

“Zeeuws-Vlaanderen wil voorloper zijn in digitale technologie!

Zeeuws-Vlaanderen wil en kan zich onderscheiden als het gaat om digitale ontwikkelingen. Toonaangevende bedrijven hebben zich al gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en dat draagt bij aan de vooruitstrevende en technologische ambities van onze regio.
Nieuwe bedrijven kunnen in Zeeuws-Vlaanderen alles vinden wat zij nodig hebben.
Een belangrijke troef zou een uitgebreide en vrij toegankelijke glasvezelverbinding zijn, waardoor digitale barrieres worden weggenomen en de aantrekkingskracht van de regio toeneemt.
Daar maakt Zeeuws-Vlaanderen zich sterk voor.”
Burgemeester Jan Lonink van Terneuzen bracht deze boodschap samen met zijn collega Jan Frans Mulder van Hulst via kamervoorzitter Gerti Verbeet over aan het nationale parlement. Tevens hadden de burgemeesters een uitnodiging bij voor de nieuw gekozen kamer (na 9 juni) om nader kennis te komen maken met de meest zuidelijke regio van Zeeland. De uitnodiging was overigens mede ondertekend door burgemeester Jaap Sala van Sluis.
Mulder en Lonink, bijgestaan door wethouder Pim Broekhuijsen van Terneuzen, willen nadrukkelijk Zeeuws-Vlaanderen landelijk gaan promoten als een regio met kansen en uitdagingen. “Zeeuws-Vlaanderen is een streek met een eigen en sterke wil om zich te ontwikkelen”, zeggen de bestuurders, die van het ouderwetse Calimerodenken niets meer willen weten.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Charme-offensief2

  1. Pingback: Tweets that mention Charme-offensief2 « Gremberghe's Blog -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.