België

Leterme bij koning Albert: “Majesteit, het is mij weer niet gelukt.”
Albert: “Jawel, jawel, jawel enne wannou…?
“Overnief, overnief, peinse kik, Majesteit, overnief…”

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in GINDER; Nationale en internationale zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op België

  1. Tom schreef:

    Een natuurlijk moment om Vlaanderen terug bij Nederland te voegen. Ik zie alleen maar voordelen, Eredivisie kijken in Antwerpen, Gent, of Brugge, we winnen weer wielerwedstrijden en tennistoernooien. Alle denkbare verschillen in wet- en regelgeving komen te vervallen en Zeeuws-Vlaanderen is ineens het centrum van het land, dus krimp is hier dan ook niet meer aan de orde. Het zou niet onlogisch zijn wanneer men de meest Vlaamse stad van Nederland de nieuwe hoofdstad maakt, het ligt op neutraal terrein.

Reacties zijn gesloten.