Onderzoek

Een onderzoek moet er komen.
Een onderzoek naar de kiezers van Frank van Driessche.
Het kan gewoon niet, dat een man zonder enige verdiensten voor de samenleving er toch in slaagt om pakweg 800 stemmen op zijn kop te krijgen. Volgens ingewijden moet er iets gebeurd zijn, moet er iets stiekems zijn gebeurd, moeten er stemmen zijn gekocht (al dan niet met bier, bonussen of biljartwedstrijden), dan wel zijn geronseld op ontoelaatbare wijze.
Een onderzoek moet er komen.
Een onderzoek naar de populariteit van iemand, die feitelijk niet populair is, maar er toch in geslaagd is om een kleine massa aan zich en zijn partij te binden. Volgens diverse kandidaten van de verschillende partijen hebben velen onzettend veel moeite moeten doen om stemmen bij elkaar te sprokkelen. De lage opkomst zorgde nog eens voor extra problemen, maar niet voor Van Driessche en dat is schier onmogelijk.
Er moet dus een onderzoek komen, maar naar wat?

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.