Belgen

Ik heb het er met de grote leider over gehad en we gaan het doen. Ook Frans de Vries, die ik er op aangesproken heb, werkt er aan mee. Er moet een oplossing komen voor dat grote tsunami-achtige probleem waarmee Oost-Zeeuws-Vlaanderen al te lang worstelt. Als de PVV aan de macht komt pakken we het met beide handen aan. Weg ermee, in Neerlands grote steden de islam en de moslims, in het Land van Hulst de Belgen.
Niemand heeft het echt goed in de gaten gehad, maar ze zijn er en masaaal. Ze pikken onze banen in, onze vrouwen en profiteren van onze voorzieningen. Die Belgen. Tien procent van de bevolking van bijvoorbeeld Clinge is inmiddels Belg.
Iedereen ergert zich er aan. Aan hun taalgebruik (inburgeringscursussen hebben 0,0 effect gehad), hun rijgedrag (leer een Belg maar ’s fileparkeren) en hun frivole manier van in de wereld te staan. Ze drinken ook veel, om nog maar niet te spreken van hun eetgedrag. Nee, als wij van de PVV de macht hebben, dan kunnen ze het schudden; de Belgen. Dan sturen we ze de grens over, massaal. Zonder pardon…
Veel mensen overwegen in juni PVV te stemmen. Ja…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Belgen

  1. everardus Fijn Van Draedt schreef:

    Als de PVV daadwerkelijk de vlamingen wil buitengooien dan zou die partij best wel eens veel stemmen kunnen krijgen. Bij veel zeeuwsvlamingen zijn die valmingen door de mand gevallen, want wie vlamingen beter leert kennen, weet dat er helaas niet veel klopt van de clichés als zouden vlamingen zo aardig en gezellig zijn…

Reacties zijn gesloten.