Propaganda

Het CDA in Hulst wil de sportverenigingen vrijstelling geven van belastingen. Wettelijk is het niets eens mogelijk, maar ja het is verkiezingstijd. (Stem op ons, stem op Fons).
De PvdA in Hulst wil dat er meer geld uitgegeven wordt aan een gemeentelijke kunstbeleid. Leuk en aardig in een tijd dat er miljardenbezuinigen aan zitten te komen die ook de gemeente Hulst zullen treffen. (Stem op ons, Stem op Fons).
De VVD in Hulst wil een binnenjachthaven laten aanleggen voor de pleziervaart om het toerisme in de stad een nieuwe impuls te geven. Na Sluis aan Zee, Kloosterzande aan zee en Philippine aan zee, Hulst aan het water. (Stem op ons, Stem op Fons).
En de SP in Hulst wil na de kerstboomcampagne dat de gemeente buurtcomite’s en verengingen geld geeft om buurtfeestjes te organiseren om de saamhorigheid te bevorderen. Het is allemaal verkiezingspropaganda, leuk om te roepen maar te onzinnig om het te onthouden.
Gek genoeg houden de lokale lijsten zich in het Land van Hulst nu eens niet bezig met dit soort verbaal gestunt.
(Dus Stem op Ons, Stem op Fons!!)

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.